jaketaustin

7x celebrity's die hebben gedatet met hun fans

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het is waarschijnlijk de ultieme droom van iedere fan: daten met je celebrity crush. Maar bekende sterren zijn ook maar mensen, dus komt het best weleens voor. 7 celebrity-fan-relaties op een rij.

1. The Jonas Brothers

The Jonas Brothers zijn niet vies van het daten met fans. Zo ontmoette Kevin Jonas zijn vrouw Danielle Deleasa tijdens een vakantie op de Bahamas in 2007. Deleasa was een doodnormaal Amerikaans meisje dat de Jonas Brothers alleen kende van televisie. Het liefdesverhaal was zelfs goed voor een eigen serie genaamd Married to Jonas.

Ook broer Joe Jonas heeft ooit in een interview toegegeven vaak met fans te daten: ‘Ooit heb ik een fan uitgenodigd om een film te komen kijken, maar omdat we de hele film gezoend hebben weet ik niet eens meer welke film dat was.'

View this post on Instagram

Date night. #ChasingHappiness

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

2. Elvis Presley

Elvis Presley ontmoette zijn inmiddels ex-vrouw Priscilla nadat ze tijdens een van zijn concerten in het publiek had gestaan als fan. Een vriend van de rockster merkte Priscilla op en bracht haar backstage. Priscilla was minderjarig toen ze een relatie kreeg met de tien jaar oudere Presley. Hartstikke strafbaar dus, waardoor de twee pas trouwden toen Priscilla de wettige leeftijd van 21 jaar had bereikt in 1967. Een celebrity-fan-relatie met een vies nasmaakje…

3. Steve Harvey

De geruchten gaan dat comedian Steve Harvey zijn vrouw Marjorie heeft ontmoet tijdens een van zijn shows. Marjorie zat als fan in het publiek toen Harvey ineens naar haar wees en zei: ‘Ik weet niet wie je bent, maar ik ga met je trouwen.’ En dat bleek een goede voorspelling: na de scheiding met zijn tweede vrouw trouwde hij in 2005 met Marjorie. En het stel is nog altijd samen!

View this post on Instagram

💋

A post shared by Marjorie Harvey (@marjorie_harvey) on

4. Harry Styles

Harry Styles is altijd open geweest over zijn date-verleden met fans. ‘Ik zou zeker een fan daten’, zei hij ooit in een interview. ‘Ik denk dat het juist een bonus zou zijn als ze fan was van One Direction.’ Toch blijkt Styles in de realiteit voornamelijk met bekende sterren en modellen te daten. Een goed verhaal van een romance met een fan heeft Styles dus (nog) niet.

5. Liam Payne 

In 2018 stonden roddelbladen vol met het nieuws dat Liam Payne (ook van One Direction) aan het daten was met Instagram-model Maya Henry. Het meest opmerkelijke was dat Henry een groot One Direction-fan was voordat ze begonnen met daten. Drie jaar eerder ontmoette ze Payne namelijk voor het eerst tijdens een... meet & greet! 

1D Updates Asia 1565270931

6. Tom Cruise

Katie Holmes was een superfan van acteur Tom Cruise voordat ze met hem begon te daten. Sinds haar vijftiende had Holmes heel haar kamer volhangen met posters van Cruise en kon ze niet stoppen met over hem praten. Dat ze ooit met de acteur zou trouwen en zelfs een kindje zou krijgen, was een dream come true. Helaas is het koppel na een aantal jaar uit elkaar gegaan.

7. Jake T. Austin

Het verhaal van Jake T. Austin en Danielle Caesar is misschien wel het mooist van allemaal. In totaal stuurde superfan Caesar vijf jaar lang verliefde tweets naar de Disney-ster waarin ze zei dat de twee ooit zouden trouwen. Het klinkt een beetje als stalken, maar in 2016 besloot Austin haar eindelijk een kans te geven en ging hij met Caesar op date. En dat werkte: de twee zijn nog steeds een koppeltje.

View this post on Instagram

You’re the only one of you.

A post shared by Jake T. Austin (@jaketaustin) on

Anderen lazen ook: 7x de meest besproken posts van celebrity's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren