EPA

7x verborgen (gekke) talenten van celebrity's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Ze zijn beroemd geworden met acteren, sporten of zingen: maar sommige sterren hebben ook een gek verborgen talent. Zo onthulde Kirsten Stewart deze maand dat ze naast acteren ook met geesten kan praten. Weird!Wij zetten er nog 7 voor je op een rijtje.

1. Kendall Jenner kan heel goed vogelgeluiden nabootsen

Is het een vogeltje? Nee, het is Kendall Jenner! De jongste zus van de Jenner-Kardashian familie liet haar gekke talent zien tijdens de talkshow van James Corden. En dat klinkt werkelijk als een nachtegaaltje!

kendall jenner chirping like a bird

2. Taylor Lautner is karatekampioen

Twilight-ster Taylor Lautner kan veel meer dan alleen acteren. De acteur is namelijk een karate natuurtalent. Al vanaf jongs af aan beoefent Lautner de sport waarin hij zelfs een aantal keer kampioenschappen won. Team Taylor!

Taylor Lautner Grand Champion at 2003 Bluegrass Nationals

3. Mike Tyson is duivenhouder

Oud-wereldkampioen boxen Mike Tyson lijkt op het oog een stoere en gevaarlijke man. Maar onder zijn tattoos schuilt een zachtere kant: Tyson is namelijk gek op duiven. De boxer heeft zelfs een 6-delige documentaire opgenomen voor Animal Planetwaarin hij over zijn duivenpassie vertelt. Een verborgen talent voor duiven, telt dat?

Mike Tyson NEW at Home Talking Pigeons

4. Jim Carrey schildert als een pro

Acteur Jim Carrey is een echte duizendpoot. Naast acteren in films is hij impressionist, muzikant, komiek, producer, cartoonist én kunstenaar! Carrey schildert en tekent al van kinds af aan en heeft zijn eigen kunstenaarsstudio in New York. Hier maakt hij naast schilderijen ook sculpturen en... poppen!

Jim Carrey's Art and Paintings

5. Heidi Klum kan jodelen

Als je goed naar model en presentatrice Heidi Klum luistert, kun je goed merken dat ze uit Duitsland komt. En die Duitse roots hebben haar een mooi talent gebracht: jodelen. Dat is weer eens even wat anders dan Project Runway presenteren. Jodelahitieee!

Heidi Klum Yodels a German Tune

6. Justin Bieber is een kei met een Rubik’s cube

Wonderkind Justin Bieber kan hartstikke goed zingen en dansen. Maar het blijft niet alleen bij podiumkunsten: de zanger is ook heel handig met een... Rubiks kubus.Hij lost de ingewikkelde puzzel binnen twee minuten op! Dit talent ontketende een hele challenge genaamd de ‘Justin Bieber Challenge’ waarin fans probeerden nog sneller te zijn.

Justin Bieber Solves Rubik's Cube

7. Hailey Baldwin kan bierflesjes openen met haar tanden

Heel verstandig is het niet, maar Hailey Baldwin opent graag haar bierflesjes met haar tanden. Een zeer apart verborgen talent dat grappige beelden oplevert. Al is het te hopen dat ze niet per ongeluk een stukje tand afbreekt... dat zou toch zonde zijn van haar modellencarrière.

Hailey Baldwin Shares Her Life Hack for Opening Beer Bottles

Anderen lazen ook: 7x de meest besproken posts van celebrity's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren