Arjen Lubach bij Seth Meyers

Arjen Lubach: ‘Fan droeg me door de kroeg’

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Arjen Lubach was woensdag te gast in het Amerikaanse tv-programma Late Night with Seth Meyers. Daar vertelde de Bekende Nederlander over zijn succes in Nederland, én zijn beschamende ontmoeting met een fan in Amsterdam.

In Amerika kan Arjen Lubach nog anoniem over straat. Dat is in Nederland wel anders. De presentator van het humoristische Zondag met Lubach vertelde in Late Night with Seth Meyers over zijn gênante ontmoeting met een fan: ‘De man spreidde zijn armen, duwde me tegen hem aan, tilde me op en droeg me door de bar om me aan zijn vrienden te laten zien’, vertelde Lubach met gevoel voor drama. ‘Dat gebeurt me niet in New York, dus ik ben blij.’

Comedyshow Arjen Lubach LIVE!

Naast deze anekdote vertelde Lubach ook over de wereldwijd beroemde video America First – The Netherlands Second en de Rotterdamse woontorens die de Lee Towers zijn genoemd, naar een grapje in de viral video. Ten slotte kondigde hij ook zijn nieuwe solo-comedyshow Arjen Lubach LIVE! aan, waarmee hij vanaf vrijdag 23 november door heel Nederland toert.

Heb je het gemist? Bekijk dan hieronder een deel van het interview met Lubach in Late Night with Seth Meyers:

Arjen Lubach's Talk Show Perfectly Lampooned Trump

Anderen lazen ook: Andere landen willen na Lubach ook ‘second’ zijn en Arjen Lubach versus de wereld.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren