ANP - Chateau Meiland

Chateau Meiland wint prijs voor beste tv-programma

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Chateau Meiland heeft woensdagavond - met meer dan 50% van de stemmen - de Gouden Televizier-Ring gewonnen. De prijs voor beste tv-programma werd dit jaar voor de 54e keer uitgereikt.

Het kijkcijferkanon op SBS6 versloeg de andere twee kanshebbers: Beste zangers en Expeditie Robinson. 'Wat goeeeeed...', reageerde Martien enthousiast. 'SBS heeft erin geloofd en wij hebben jullie deze zomer uit het slijk getrokken. Merci beaucoup en wij gaan nu eindelijk: wijnen, wijnen, wijnen!'

Chateau Meiland wint de Gouden Televizier-Ring 2019 | Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Vijf sterren

Tijdens het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala werden veel meer prijzen uitgereikt. Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen wonnen de Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Presentatrice. Voor Chantal Janzen was het de vijfde keer dat ze met deze award naar huis ging.

Twee keer

Nienke Plas won niet één, maar twee awards. De Televizier-Ster Online-Videoserie voor Shitty Diary en de Televizier-Ster Talent. Andere prijzen waren voor Elise Schaap (Televizier-Ster Acteur/Actrice) en het programma Zappsport (Televizier-Ster Jeugd).

Nienke Plas wint Televizier-Ster Talent | Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Anderen lazen ook: Het Televizier-Ring Gala: de winnaars.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren