YouTuber en gamer Ninja

Deze influencers zijn genomineerd voor de Shorty Awards

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Welke internationale influencers zijn de moeite waard om te volgen? Daar draaien de Shorty Awards om. De lijst met genomineerden is eindeloos. We hebben de lijst voor je doorgespit en alvast wat favorieten gekozen.

Breakout YouTuber of the Year

Welk nieuwe kanaal is een absolute blijver? Wat ons betreft Ashley aka bestdressed. Ashley (20) struint kringloopwinkels af en naait nieuwe outfits van tweedehands kleding. Ondertussen babbelt ze erop los. Zoals een fan zegt: ‘Het voelt alsof we met z’n allen een pyjamaparty houden.’

cutting my own bangs at 2am ¯\_(ツ)_/¯

Instagrammer of the Year

Hoe zien de tovenaars uit Harry Potter eruit in dure designerkleding? Gryffindior heeft de magie van Photoshop goed in de vingers en laat het lijken alsof ze zo uit een modeshow zijn weggelopen. Je kijkt opeens met andere ogen naar Professors Dumbledore en McGonagall.

View this post on Instagram

PROFESSOR MCGONAGALL | S/S17

A post shared by gryffindior (@gryffindior) on

Storyteller of the Year

Lili Reinhart (22) werd bekend als Betty Cooper in de serie Riverdale, maar ook in het echte leven is de actrice slim en begaan. Ze is open over haar depressie en onzekerheden en steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Op Twitter en Instagram geeft ze een kijkje in haar leven.

Lili Reinhart’s Revealing Speech About Body Image | Glamour WOTY 2018

Tik Toker of the Year

In vijftien seconden een compleet verhaal vertellen is best lastig, maar Katja Glieson (22) kan het als de beste op TikTok. Haar korte comedyvideo’s laten je elke keer weer lachen. En een stem op haar is ook een beetje een stem op een aantal andere genomineerden, want veel van hen werken regelmatig samen.

Twitch Streamer of the Year

De game Fortnite bleek niet alleen een succes voor ontwikkelaar Epic Games, maar ook voor gamer Tyler Blevins (27), beter bekend als Ninja. Op YouTube én op Twitch vermaakt hij miljoenen fans met zijn video’s.

32 Kill Solo Squads!! Fortnite Battle Royale Gameplay - Ninja

Vlogger of the Year

Toen Nicole Leano (13) op haar vierde haar eerste dansles had, moest ze huilen. Toch zette ze door en nu doet ze niets liever. Ze won er meerdere wedstrijden mee en trad op met bekende artiesten. Ook legt ze vloggend haar leven vast. En dat levert heel gezellige video’s op.

I'M A TEEN MOM!! Vlogmas Day 5!! Nicole Laeno

YouTube Comedian of the Year

Morgan Hudson (17) houdt van uitdagingen. Zijn kanaal staat er vol mee. Zijn humor slaat aan, want het afgelopen jaar kreeg hij er bijna vijf miljoen volgers bij.

PAUSE CHALLENGE With GIRLFRIEND For 24 HOURS! *Gone Too Far*

YouTube Ensemble of the Year

Hoezo hebben we het nog niet eerder over eten gehad in dit artikel? Gelukkig is HellthyJunkFood ook genomineerd. Daarop laten JP en Julia onder andere zien hoe je je lievelingsgerechten van bekende fastfoodrestaurants zelf namaakt. Watertanden!

GIANT CHICKEN McNUGGET

YouTube Musician of the Year

Leon (16), Malik (19), Christopher (21), Tre’von (22) en Thomas (23) leerden elkaar kennen via social media. Samen vormen ze Next Town Down. De R&B-groep zingt covers en eigen nummers.

The R&B LOVE Medley - Beyoncé, Kendrick Lamar, Taylor Swift, Rihanna, Stevie Wonder

YouTuber of the Year

Emma Chamberlain (17) wist in anderhalf jaar tijd bijna zeven miljoen volgers aan zich te binden. Haar vlogs kenmerken zich door haar sarcastische, open stijl. Die is niet onopgemerkt gebleven. De youtubers waar ze vroeger tegenop keek, zijn nu de vrienden met wie ze video’s opneemt.

BUYING CLOTHES FROM STORES I DON'T SHOP AT

Stemmen op de Shorty Awards

Stemmen op je favoriet voor de Shorty Awards kan nog tot en met 21 februari op www.shortyawards.com. Op 5 mei worden de awards uitgereikt.

Anderen lazen ook: Influencers worden nationaal erfgoed.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren