Oliver Heldens

Dj Oliver Heldens krijgt eigen standbeeld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

De komende twee maanden toert hij nog door Duitsland, België, de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Maar daarna is dj en producer Oliver Heldens weer in Nederland. Voor het eerst in vier jaar treedt hij ook weer op in zijn thuisstad Rotterdam. 

'Ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans krijg om in mijn eigen stad te staan. Rotterdam is waar het allemaal begon en ik kijk uit naar een paar nostalgische avonden, omringd door familie en vrienden. Voor een Nederlands publiek staan blijft toch het meest bijzonder, daar kan niks tegenop!' zegt de dj.

Standbeeld

De dj bereikte 2,5 miljoen fans met optredens op grote muziekfestivals zoals Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland, EDC en Ultra. Vlak voor zijn optreden krijgt Oliver een eigen standbeeld. Dat beeld wordt op 10 april onthuld op zijn oude middelbare school in Krimpen aan den IJssel. 

Meer informatie over zijn shows op 12 april en 13 april in de Maassilo in Rotterdam en op 25 mei in Wychen kun je hier vinden.

Anderen lazen ook andere artikelen over jonge dj's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden