Foto: ANP

Ed Sheeran is stiekem getrouwd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

We mogen Ed Sheeran feliciteren! De 28-jarige zanger is namelijk getrouwd met zijn jeugdliefde Cherry Seaborn (26). Het was geen grote bruiloft met honderden bekende gasten en paparazzi uit verschillende landen, maar een klein feestje voor vrienden en familie. 

De geruchten dat de zanger zou trouwen met zijn jeugdliefde gingen al langer, maar de twee wisten het goed verborgen te houden. Volgens de Britse krant The Sun, die een bekende van het stel sprak, gaven de twee een paar dagen voor kerst elkaar al het ja-woord. Ze wilden het klein houden en zouden alleen wat oude schoolvrienden en familie hebben uitgenodigd. Er waren ongeveer veertig mensen. 

Festival-feestje

De bekende vrienden hoeven niet te treuren, volgens de bron van The Sun is het stel van plan om in de zomer een festival-achtig feest ter ere van hun huwelijk te geven. 'Dan nodigen ze al hun celebrity-vrienden uit.'

Jeugdliefde

Eind januari liet de zanger weten verloofd te zijn met zijn vriendin, hockeyster Cherry Seaborn. Het stel kent elkaar van de middelbare school maar ze hebben sinds 2015 een relatie. 

Anderen lazen ook: Is Ed Sheeran stiekem getrouwd?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren