Fortnite

Fornite vandaag terug uit zwart gat: hoe zit dat?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Plotselinge explosies en daarna een mysterieus zwart niets. Fortnite verdween zondagavond plotseling in een 'zwart gat'. Vanaf vandaag is de game weer terug. Hoe zit dat?

Fortnite is met 250 miljoen spelers wereldwijd een enorm populaire game. Zondagavond verdwenen na een mysterieuze explosie alle spelers, bomen en gebouwen in een zwart gat. Daarna was alleen dat zwarte gat te zien. Afgelopen dagen werd druk gespeculeerd over het vervolg. En nu is er duidelijkheid.

1. Wat is er dan bekend?

Vandaag maakte Fortnite News bekend dat 'downtime' voorbij is. De Chapter 2-update - met een nieuw eiland waarop spelers tegen elkaar strijden - is nu te downloaden. De game zelf is waarschijnlijk later vandaag weer te spelen. In deze trailer is te zien hoe het zwarte gat langzaam verdwijnt. 

Fortnite News 1571134445

2. Waarom dat zwarte gat?

Volgens Tweakers  was de gebeurtenis van zondag de opmaat naar Chapter 2. Dat blijkt nu inderdaad het geval. Epic Games, de maker van Fortnite, gaf afgelopen weken wel hints over een tijdelijk einde, maar wanneer het precies zou komen was niet duidelijk.

3. Wat gebeurde er daarna?

Website SkinTracker zette maandag een trailer van Chapter 2- Season 1 online, die de nieuwe plattegrond van het spel laat zien. Epic Games zou daarvoor toestemming hebben gegeven. Je kunt 'm hier bekijken.

Fortnite Chapter 2 Season 1 Battle Pass Trailer [HD]

Anderen lazen ook: andere artikelen over Fornite.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren