Justin Hailey (Instagram)

Justin Bieber verloofd met Hailey Baldwin

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Maartje
Dammers

Waar het toch al járen op leek dat knipperlichtliefde Selena Gomez dé liefde van z’n leven was, heeft Justin Bieber zich nu verloofd met model Hailey Baldwin. De zanger is zo in de wolken dat hij het bij de bekendmaking van hun trouwplannen zelfs al over baby’s heeft. 

Eigenlijk hadden de twee de verloving nog even geheim willen houden maar de vaders van het stel konden het niet langer voor zich houden. Op Twitter schreef Stephen Baldwin zaterdag al dat hij zich #blessed voelde. En ook Jeremy Bieber liet op Instagram weten ‘niet te kunnen wachten op het volgende hoofdstuk’.

Toen kon het stel niet anders dan ook maar met een verklaring naar buiten te komen. Justin nam er op Instagram flink de ruimte voor om zijn liefde aan Hailey te verklaren en haar de hemel in te prijzen. Ondanks dat de twee in 2016 al eerder een relatie hadden en die toen na een paar maanden op de klippen liep, heeft de zanger er het volste vertrouwen in dat het nu goed gaat. ‘Waar ik het meest naar uitkijk is dat mijn broertje en zus nog een gezond en stabiel huwelijk te zien krijgen en naar hetzelfde gaan zoeken’, schreef Justin.

Hailey had wat minder woorden nodig om uit te drukken wat ze voelt. Ze is vooral dankbaar dat ze haar leven met Justin mag delen.

Hailey Baldwin 1531212577

Volgens de Amerikaanse entertainmentsiteTMZ is de zanger op de Bahamas voor het model op de knieën gegaan en gaf hij haar een knots van een diamanten ring. De grote vraag is natuurlijk. Want vindt Selena ervan? ‘Helemaal niets’, zo weet een bron dichtbij de zangeres aan Entertainment Tonigt te melden. ‘Wat Justin en Hailey met hun leven doen heeft geen impact op haar. Ze zit nu zo goed in haar vel en omringt zich met goede mensen dat niemand haar geluk kan afpakken of beïnvloeden.’ Ze gunt het hen dan ook van harte.

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op 4 Jun 2018 om 9:24 (PDT)

Ook Justins fans geven massaal hun zegen. Al bijna negen miljoen mensen hebben zijn verlovingspost geliket.

Anderen lazen ook: Bieber bezingt break-up.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren