Kanye West

Kanye maakt excuses voor uitspraken over slavernij

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

‘Ik weet niet of ik genoeg mijn excuses heb aangeboden voor de manier waarop mensen zich voelden naar aanleiding van mijn slavernij-opmerking.’ Dat zei Kanye West gisteren in een radio-uitzending vanuit de Amerikaanse stad Chicago.

Eerder dit jaar had de rapper veel mensen boos gemaakt met zijn uitspraak over de slavernij. Hij zei toen tegen entertainmentsite TMZ: ‘Als je hoort dat slavernij vierhonderd jaar duurde. Vierhonderd jaar? Dat klinkt als een keuze.’ 

Boos

Kim Kardashian was erg boos over de uitspraken van haar man Kanye: ‘Of ik erom gegild en gehuild heb? Of ik er ruzie om heb gemaakt? Jazeker.’ Kanye West dacht zelfs even dat zij hem ging verlaten na zijn uitspraken, maar dat is niet gebeurd.

Trump

Tijdens het interview kwam ook zijn liefde voor president Trump ter sprake: ‘Ik denk Trump het belangrijk vindt hoe zwarte mensen over hem denken. Hij wil de beste president zijn. Hij weet dat dat niet kan als hij niet wordt geaccepteerd door de zwarte gemeenschap. Hij werkt eraan, maar we moeten hem er ook op aanspreken.’

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kanye West blundert flink.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden