Kerstmuziek

Laat de kerst maar komen met deze fijne meezingers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
madelon meester
Madelon
Meester

De kerstdagen komen eraan! Tijd dus voor wat kerstmuziek om alvast in de stemming te komen. We kozen er een paar voor je uit.

Pentatonix - The Christmas Sing Along

Hoor jij iets opvallends aan dit nummer? Het is helemaal zonder instrumenten en alleen met zang gemaakt. Een bijzonder kerstnummer dus, van deze groep Amerikaanse zangers en zangeressen.

De Jeugd van Tegenwoordig & Katja - Ho Ho Ho

Zoals je bij de Jeugd kunt verwachten, is dit geen traditioneel kerstnummer. Zing maar mee: 'We zingen kerst met fabergé. Neem kalkoen, glühwijn en champagne mee. Kijk hem klippe met zijn psp, hij hangt schuin in zijn arreslee.'

De Jeugd van Tegenwoordig & Katja - Ho Ho Ho

Wham! - Last Christmas

Een echte klassieker, en misschien wel het meest gedraaide kerstnummer van de wereld. Wham!-zanger George Michael overleed vorig jaar, maar in deze clip zien we hem nog in een jarentachtigoutfit de kerstboom optuigen en sneeuwballen gooien.

Justin Bieber - Mistletoe

Een zes jaar jongere Justin Bieber zingt dat hij deze kerst graag onder de maretak wil staan met het meisje dat hij leuk vindt. Want dat betekent dat hij haar mag zoenen, romantisch!

Justin Bieber - Mistletoe

Ariana Grande - Santa tell me

Lekker meezingen met dit catchy nummertje over een onbereikbare liefde. 'Santa, tell me if you're really there. Don't make me fall in love again if he won't be here. O-oooh'

Sia - Candy Cane Lane

Kerstbellen klingelen op de achtergrond en de clip met kleipoppetjes is heerlijk zoet. Dit is overigens niet het enige kerstnummer van de Australische zangeres. Sia bracht een heel kerstalbum uit: 'Everyday is Christmas'.

Sia - Candy Cane Lane

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: De verschrikkelijke aanloop naar kerst.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden