HNTM Montell

Montell (19) wint Hollands Next Top Model 2017

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Katrien Hoekstra
Katrien
Hoekstra

In een superspannende finale van Hollands Next Top Model is Montell (19) uiteindelijk winnaar geworden van de modellenwedstrijd.

Het was dit jaar voor het eerst dat er ook jongens mee deden aan Hollands Next Top Model. Er begonnen twaalf kandidaten aan de wedstrijd, waarvan zes jongens. Van de jongens kwamen Montell en Ritse in de finale terecht. Sanne en Latanya waren als laatste meisjes over.

Gat in de lucht

In de finale showden de de finalisten verschillende outfits op de catwalk. Ze werden beoordeeld door een jury van vier mensen. Presentatrice en modeblogger Anna Nooshin, model Kim Feenstra, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula. Zij vonden, samen met de kijkers, dat Montell de beste was. Hij sprong een gat in de lucht en omhelsde zijn medekandidaten nadat hij hoorde dat hij gewonnen had.

View this post on Instagram

Montell wil je heeeel hartelijk bedanken! ❤️❤️ #HNTM

A post shared by HNTM (@hollandsnexttopmodel) on

Prijzen

Montell, die voor sportleraar studeert in Arnhem kan nu professioneel model worden. Hij heeft een contract gewonnen bij een modellenbureau. Verder krijgt hij een fotoshoot in Elle Magazine. Hij wordt ook het gezicht van de HEMA beautycampagne komend voorjaar.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens LHBTQIAP: Waar staat het eigenlijk voor? of Korte film over verliefde jongens verovert je hart.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren