Despacito eerste video die meer dan vier miljard keer bekeken is op YouTube

Nieuw record voor Despacito: 4 miljard views

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

De zomer mag dan voorbij zijn, de zomerhit Despacito is nog altijd populair. Vandaag brak het weer een nieuw record: het nummer is de eerste video die meer dan vier miljard keer bekeken is op YouTube.

Deze zomer stond het nummer van Luis Fonsi en Daddy Yankee in maar liefst 37 landen op nummer 1. Op Spotify werd het nummer deze zomer op het hoogtepunt 6,5 miljoen keer per dag afgespeeld.

Record na record

De videoclip, die sinds 12 januari 2017 op YouTube staat, breekt al sinds het begin record na record. Zo tikten ze in recordtijd de twee en de drie miljard views aan. En nu de mijlpaal van vier miljard views! En dan te bedenken dat de 550 miljoen vieuws van Justin Biebers remix er nog niet bij zijn opgeteld... Voor wie onder een steen heeft gelegen of het voor de miljardste keer wil afspelen: Des-pa-cito!

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

Voorlopig hoeven de makers niet bang te zijn dat ze hun record kwijtraken. De clip van See You Again van Charlie Puth en Wiz Khalifa heeft 'slechts' 3,15 miljard views.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Duitse YouTube-ster Bibi krijgt record aan dislikes of Twitterrecord levert jongen jaar lang gratis kipnuggets op.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren