Ginger

Platencontract voor Ginger bij Mr. Probz

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Vrijdag viel Ginger (25) af bij The Voice, maar zwaar aangeslagen leek hij niet. Begrijpelijk, want kort daarna liet de rapper weten dat hij een deal heeft: een platencontract bij Mr. Probz. 'Ik heb zojuist een droom waargemaakt bij een van Nederlands grootste artiesten.'

Ginger, die eigenlijk Jorn Wildeman heet, rapt in het Nederlands en schrijft zijn eigen teksten. Tijdens de blind auditions van The Voice of Holland maakte hij op juryleden en publiek flinke indruk met het nummer Papa Treur Niet. Het zelfgeschreven nummer droeg-ie op aan zijn vader voor wie hij zorgt.

Coach

Ginger koos Lil' Kleine als coach. Die liet hem tijdens de battles optreden met zangeres Mariëlle Flens (25) en volkszanger Quido van de Graaf (27). De drie zongen Andre Hazes‘ hit Kleine Jongen, uiteindelijk koos Lil' Kleine voor Van de Graaf en viel Ginger dus af. Lang heeft Ginger waarschijnlijk niet over zijn verlies getreurd, want snel daarna maakte hij op Instagram bekend dat hij gaat samenwerken met rapper en singer-songwriter Mr. Probz. 

Heb je Gingers optreden tijdens de blind auditions gemist, of wil je hem nog een keer zien? Dat kan hieronder: 

Ginger – Papa / Treur Niet | The voice of Holland | The Blind Auditions| Seizoen 9

Anderen lazen ook: Kleine Voice-Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren