Expeditie

Vijf hoogtepunten uit Expeditie Robinson 2018

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

De laatste aflevering van Expeditie Robinson begint bijna. Voor we weten of Gregory, Dominique of Jan met de winst naar huis gaat, blikken we nog even terug met vijf opvallende momenten uit dit seizoen.

1. Dé ruzie

De ruzie tussen I Am Aisha en Corry Konings zal niemand vergeten zijn. Het zorgde na een rustig begin voor wat leven in de brouwerij in Kamp Zuid.

 

2. Donny en Tony

Na een teamhussel belandden kapitein Tony en kapitein Donny op één kamp en dat werkte niet en dus moest er iemand naar huis. Dat ze allebei gingen had niemand verwacht.

Tony Junior reageert op omstreden Robinson-vertrek - RTL BOULEVARD

3. Gregory en de samensmeltingsproef

De samenmeltingsproef was een van de belangrijkste proeven van dit seizoen. Iedereen ging er helemaal voor, maar Gregory bleef een beetje achter. De proef was niet zijn ding: hij had niet door dat er gaten in de bamboe kokers zaten, waardoor hij al z'n water verloor. Later viel hij ook nog bovenop Nienke:

Nare botsing bij samensmeltingsproef - EXPEDITIE ROBINSON

4. Heimwee

Nadat I Am Aisha, Josylvio, Tony en Donny naar huis gingen omdat ze het niet meer trokken, verliet ook Jody Bernal het eiland vrijwillig. Hij wilde terug naar zijn hoogzwangere vrouw en dochter Olivia.

Jody heeft het zwaar - EXPEDITIE ROBINSON

5. Bizarre wending

Niemand had het verwacht: niet Loiza, maar Robin ging vlak voor de finale naar huis door een actie van Steven. Hij zette bijna al zijn stemmen in op zijn concurrent. Loiza rook al wel een tijdje onraad:

Loiza ruikt onraad - EXPEDITIE ROBINSON

Anderen lazen ook: Zo worden de proeven van Expeditie Robinson bedacht.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren