Foto: Pixabay

Vrouwelijke artiesten boos op presentator

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Vrouwelijke hiphopartiesten zijn boos op presentator Yuki van de talkshow Convo Talk op Instagram. Daar zei hij: 'Chicks zijn op niks'. Ze reageren op Instagram.

'Ik hoop dat er meer dames opstaan in 2020', zei presentator Defano Holwijn in de talkshow over muziek. 'Chicks zijn op niks, ik blijf het zeggen', reageerde zijn mede-presentator Yuki. Tijdens de show ging het over opkomende artiesten en dat ze in 2020 graag meer vrouwelijke artiesten zouden zien. Het fragment is hieronder te luisteren. De tekst gaat verder na de video.

Boze reacties

Sommige vrouwelijke Nederlandse artiesten zijn boos en reageren op Instagram met #chickszijnopniks. Zij denken dat hij bedoelde dat er te weinig goede vrouwelijke artiesten zijn. Rapper en zangeres S10 reageerde direct in een Instagram Story. 'Ik vind het echt pijnlijk. We hebben veel harde chicks. De reden dat het nog niet zo lekker gaat is dat er nog te veel disrespect is. Jullie praten over dames als bitches, maar zo schiet het natuurlijk niet op. Wij kunnen het nooit goed doen.'

Ook zangeres Numidia reageerde in een Instagram Story. 'Ik ben boos. We zijn wel op iets. Geloof maar dat ik jou eruit zing, speel en schrijf. Ik vind dit echt jammer. Dit is echt respectloos.'

Niet zo bedoeld

Yuki laat in een reactie op Instagram weten dat hij bedoelde dat vrouwen niet vaak genoeg met nieuwe nummers komen. En dat hij juist vaak vrouwen promoot.

Anderen lazen ook: Famke Louise: 'Mensen zijn nu meer aan mij gewend'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren