Zoekplaatje

Waar hangt dat konijn uit?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien
Jansen

Facebookfans uit de hele wereld staarden zich vorige week scheel op het nieuwste zoekplaatje van de Hongaarse tekenaar Gergely Dudás. Hoe snel spot jij het konijn tussen alle katten?

Zoekplaatje

Dudolf. Dat is de artiestennaam van Gergely Dudás. De cartoonist is vooral beroemd vanwege zijn gekmakende zoekpuzzels. Om de paar weken plaatst-ie er eentje online. Zijn fans doen onderling wedstrijdjes over de tijd die ze nodig hebben om hem op te lossen.

Konijn in kattenkraker

Zijn spotplaatjes zijn zelfs zo populair dat mensen er levensgrote posters van willen. ‘Ik wil deze graag in mijn badkamer’, schrijft iemand onder de kattenkraker. ‘Waar kan ik hem bestellen?’ Dudolf heeft al eens een boek gemaakt van zijn puzzels. En volgende maand komt er nog eentje uit.

Staar je scheel

Konijn gespot? Probeer dan ook even de lolly tussen de ijsjes op te sporen.

zoekplaatje

Of de kikker tussen de blaadjes.
zoekplaatje

Volgens zijn fans is dat de moeilijkste-tot-nu-toe. Klaar? Dacht het niet: meestal laat Dudolf nog een paar extraatjes slingeren in zijn zoekplaat. Heb jij de muizen tussen de katten al gevonden…?

Oplossing

Staak je je zoektocht? Spieken kan hier.

Anderen lazen ook: Nieuw record voor oplosssen rubiks kubus.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden