Zondag met Lubach, De Beste Zangers en Expeditie Robinson kanshebbers Gouden Televizier-ring 2017

Wint Arjen Lubach de Gouden Televizier-Ring 2017?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Arjen Lubach is in een winning mood. Deze week ontving hij al een prijs voor zijn Netherlands Second-video. Nu maakt zijn talkshow Zondag met Lubach ook kans op de belangrijkste tv-prijs van Nederland: de Gouden Televizier-Ring. 

Laten we eerlijk zijn: heel fraai is-ie niet. En toch dromen tv-makers ervan om ‘m te dragen: de Gouden Televizier-Ring. Donderdag wordt de publieksprijs voor beste programma, samen met nog een heleboel andere prijzen, uitgereikt in AFAS Live. De vaak tenenkrommende uitreiking verdient zelf geen prijs, deze programma’s maken wél kans.

Zondag Met Lubach

De hype rondom de satirische nieuwsshow van Arjen Lubach is nog niet ten einde. Dat de presentator zijn fans kan activeren is allang bekend. Met die ring moet het daarom ook wel goedkomen. Zelf hoopt-ie vooral dat Erik de Vogel (aka Ludo) er met de prijs voor beste acteur vandoor gaat.

Televizier - Zondag met Lubach (S07)

Expeditie Robinson

Twee jaar geleden grepen ze al naast de ring toen Johnny de Mol ‘m weggriste, nu vinden de makers en deelnemers in ieder geval zelf dat ze ‘m verdienen. Dat is wel de minste beloning na wekenlang afzien op een onbewoond eiland. Toch?

De ontknoping! - EXPEDITIE ROBINSON

De Beste Zangers

Tussen het janken door zongen onder andere Maan en Kenny B., twee van de ‘beste’ (nou ja, gewoon goede) zangers, de ene na de andere cover. Presentator Jan Smit zou ook de gala-avond presenteren maar deed een stap terug om ‘elke schijn van partijdigheid te voorkomen’.

Anita Meyer - Flink zijn | Beste Zangers

Naast de Gouden Televizier-Ring worden ook de Zilveren Televizier-Sterren uitgedeeld: voor beste presentator, presentatrice, acteur en actrice. Ook wordt de Televizier Talent Award uitgereikt en de Gouden Stuiver voor het beste kinderprogramma.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 12 oktober om 20.30 uur live te zien op NPO 1

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Lubach weer viral of Video: andere landen willen na Lubach ook 'second' zijn.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren