ANP KIPPA

Zanger Dotan ziet toekomst weer positief tegemoet

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

In tv-programma Waar is de Mol? voerde Dotan gisteravond een openhartig gesprek met Johnny de Mol. De zanger vertelde hoe zich voelde na de storm van kritiek die volgde toen vorig jaar bekend werd dat hij nep-accounts gebruikte om zijn populariteit te verhogen.

Over de periode dat hij onder vuur lag zei de zanger: 'Als ik erover praat krijg ik kippenvel van hoeveel schaamte ik er nog over voel.' De somberheid van toen was groot: 'Ik heb me nog nooit zo leeg gevoeld. Er waren echt momenten waarop ik dacht dat het voor mij niet meer hoefde.'

Happy

Dotan vertelde ook voor het eerst in het openbaar dat hij homoseksueel is. Dat durfde hij niet eerder omdat hij dacht dat dat niet goed zou zijn voor carrière: 'Het heeft me lang gekost om te komen waar ik nu ben en het van mezelf te accepteren en er happy mee te zijn.'

Optreden

Een jaar hard werken heeft ook de nieuwe single Numb opgeleverd. Op 23 september geeft Dotan voor het eerst in meer dan een jaar weer een concert. Hij staat dan in Paradiso.

Bekijk hieronder de video van het gesprek.

Dotan open over liefdesleven | Waar is De Mol?

Anderen lazen ook: Prijs voor Dotan, The Sequel.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren