Maan foto ANP

Zangeres Maan schrikt van ophef over Radio 538-grap

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Maartje
Dammers

Zangeres Maan schrok zich afgelopen maandag rot. Veel mensen maakten zich ineens boos over een grap die twee weken geleden met haar was uitgehaald op Radio 538. Ook toen schrok ze zich rot.

Tijdens een live-optreden in de studio van Radio 538 stond er ineens een naakte man voor haar neus. Grapje van radio-dj Frank Dane maar Maan kon er niet om lachen. Ze moest er zelfs hard om huilen. ‘Ik was al een beetje zenuwachtig voor het optreden’, zei ze tussen haar tranen door. ‘Ik kom nooit meer. Nee grapje. Ik kom nog wel.’

MAAN HUILT OP RADIO DOOR streaker(GRAP VAN 538 UIT DE HAND GELOPEN)

Later vertelde ze dat ze zich er heel onveilig door had gevoeld. 'Ik wist niet of die man hier was binnengedrongen, of dat hij mij iets aan wilde doen. Het voorval heeft me intens laten schrikken en het was een totaal misplaatste en vreselijk stomme grap.'

Excuses

Frank Dane schrok op zijn beurt weer van de reactie van Maan en bood meteen zijn excuses aan. Excuses die Maan accepteerde. Maar voor zanger Tim Knol was dat niet genoeg. Hij riep andere artiesten op Twitter op nooit meer naar de radiozender te gaan om hun plaat te promoten.

Tim Knol 1512398654

Veel mensen zijn het met hem eens en reageerden ook fel op Twitter. Daar schrok Maan ook weer van want zij had het al achter zich gelaten en wil zich nu focussen op haar tour langs Nederlandse clubs. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Maan gaat viral dankzij haar broertje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren