AMF

Winnen: fotoboek én meet & greet dj Hardwell

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Carolien
Plasschaert

Dat-ie de hele wereld overvliegt, optreedt voor massa's fans in uitverkochte stadions en samenwerkt met grote artiesten dát wist je al. Maar wat doet dj Hardwell - echte naam: Robbert van de Corput - eigenlijk achter de schermen? Dat kun je zien in het fotoboek 2 Years As One, dat vanaf vandaag uit is.

De foto's zijn gemaakt door de Nederlandse fotograaf Joep van Aert. Hij volgde de dj twee jaar lang en fotografeerde hem tijdens grote shows in de VS maar ook op intieme momenten, bijvoorbeeld wanneer hij een dikke knuffel van zijn moeder krijgt.

Winnen!
7Days mag het boek én een meet & greet met Hardwell weggeven. Vandaag in Amsterdam, morgen in Breda - zijn woonplaats. Wil je winnen? Mail je naam, leeftijd en in welke stad je hem zou kunnen ontmoeten naar carolien@sevendays.nl en wie weet sta jij vandaag of morgen met het boek én Hardwell in je handen!

LET OP: DE PRIJSVRAAG IS INMIDDELS GESLOTEN! BEDANKT VOOR ALLE REACTIES, DE WINNAAR HEEFT BERICHT!

Hardwell
Foto: Instagram Hardwell 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren