7 dingen die je herkent als je extravert bent

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
3FM
Tussenuur

Je bent erg aanwezig, praat veel en maakt makkelijk contact. Voor een extravert kan dat erg leuk zijn, maar het zorgt ook voor vervelende of hilarische momenten. Herken jij deze 7 dingen als extravert?

1. Soms schrik je mensen af


Jij praat makkelijk, graag en ook veel. Mensen die wat stiller zijn, kunnen hier best van schrikken of zich soms zelfs bedreigd voelen. Tja, dat is dan vooral hún probleem, toch?! 

2. Je zegt af en toe dingen die écht niet kunnen


Doordat je zo extravert bent, ben je ook een ontzettende flapuit. Af en toe roep jij gewoon wat er in jou opkomt. En dat is niet altijd even netjes, handig of tactisch. #oeps

3. Mensen zijn graag bij je in de buurt


Bij jou in de buurt zijn is ontzettend gezellig. Jij hebt eigenlijk altijd wel wat leuks te vertellen, zelfs van een simpele gebeurtenis kun jij een spannend verhaal maken. Ook ben jij altijd wel in voor een gesprekje.

4. Je vindt alleen zijn maar saai


Alleen zijn is echt niks voor jou. Je wil het liefst mensen om je heen hebben om mee te praten of naar te luisteren. Dat is veel leuker dan alleen zijn.

5. Je praat extra veel op ongemakkelijke momenten


Een ongemakkelijk of spannend moment? Dan ratel je aan een stuk door. Als je je ongemakkelijk voelt, praat je juist extra veel. Achteraf denk je na over wat je allemaal hebt gezegd en schaam je je soms kapot! Gelukkig ben je niet de enige en hebben héél wat mensen hier last van.

6. Je maakt snel vrienden


Die eerste paar dagen in een nieuwe omgeving vind je wel een beetje spannend, maar over het algemeen is dat voor niets. Je bent niet de beroerdste en praat gewoon tegen mensen die je tegenkomt. Binnen no-time heb je er nieuwe vrienden bij. Ideaal!

7. Je staat positief in het leven


Dit is een van de fijnste eigenschappen van extraverte personen. Je staat positief in het leven en ook je vrienden hebben hier veel voordeel van. Wanneer ze even down zijn, bellen ze jou op voor een goede oppepper.

Anderen lazen ook: 7 dingen die je herkent als je introvert bent.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren