thrillseeker

Ben jij een thrillseeker? Doe de test!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
3FM
Tussenuur

Kevin is een stuiterbal, Angelique een ontdekkingsreiziger en Frank juist een gangmaker. In hoeverre ben jij een adrenalinejunk, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Ontdek het zelf.

Zowel de documentaire Living to the max als de #adrenalineweek draait om een psychologische test uit de jaren vijftig. Hiermee kun je meten in hoeverre je scoort op bepaalde extreme activiteiten. Maar bijvoorbeeld ook hoe goed je tegen saaiheid kunt. Van deze test is nu dus een geupdate versie gemaakt. Hervormd en ingekort, zodat er een best geinige online test ontstond waarmee je in een paar minuten ontdekt wat voor type adrenalinejunk jij bent. 

Test jezelf

Ben jij een thrillseeker, of juist een ontdekkingsreiziger? Giert de adrenaline door je lijf als je een feestje aan de praat krijgt? Of juist als jij door het leven stuitert? Doe de test en kom erachter wat voor adrenalinejunk jij bent. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: 7 dingen die je herkent als je extravert bent.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren