The Dress

Help: welke kleur heeft deze jurk?!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Eén jurk heeft vannacht een hevige discussie op internet losgemaakt. Want: welke kleuren heeft het kledingstuk? Is dat blauw met zwart (ja, duh) of wit met goud (uh, nee)? De meningen zijn verdeeld…

#TheDress nam vannacht het internet over. Twitter, Facebook en zelfs serieuze nieuwssites stonden er vol mee. En dat allemaal door één simpele Tumblr-post van een meisje dat wilde weten welke kleur een slecht gefotografeerde jurk had:

The Dress

Iedereen, zelfs beroemdheden van wereldfaam, mengde zich in de strijd. Het blauw-zwarte kamp kreeg uiteindelijk gelijk, toen er een foto van het origineel opdook. Maar, zegt de kledingfabrikant tegen Mashable, ‘we zitten erover te denken om een goud-met-witte versie te maken’. Dan is uiteindelijk iedereen gelukkig.

Veel celebs hadden een uitgesproken mening over de jurk. Benieuwd hoe het kledingstuk hen zou staan? Scroll naar beneden voor de foto’s.

Miley Cyrus The Dress

Jaden Smith The Dress

Sarah Hyland The Dress

Ariana Grande The Dress

Kim Kardashian Kanye West The Dress

Taylor Swift The Dress

Waarom zien sommigen de jurk als blauw-met-zwart en anderen als wit-met-goud? Het YouTube-kanaal ASAP Science legt het uit in deze video:


 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren