Lezersservice

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Heb je een vraag over jouw abonnement?
Lees de veelgestelde vragen hieronder of neem contact met ons op.

Update maatregelen coronavirus

Young and Connected (uitgever 7Days) volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend op de voet en volgt hierin het advies van het RIVM over de te nemen maatregelen. Als gevolg van deze maatregelen zal onze klantenservice tot en met maandag 6 april een beperkte capaciteit hebben en daardoor minder goed bereikbaar zijn dan wat u normaal van ons gewend bent.

Wij zouden u graag willen verzoeken om zoveel mogelijk contact op te nemen via lezersservice@sevendays.nl. Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Uiteraard houden wij alle berichtgeving scherp in de gaten en brengen wij u op de hoogte van eventuele veranderingen.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een klacht over de bezorging melden?
7Days wordt wekelijks op vrijdagochtend vóór 07.00 uur bezorgd. Heb je geen krant ontvangen? Geef het door via www.sevendays.nl/bezorging.
Voor nazending zijn wij afhankelijk van de postbezorging door PostNL. Let op: PostNL bezorgt de post alleen op dinsdag t/m zaterdag. Het kan een aantal werkdagen duren voordat je de nazending in huis hebt.

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?
U kunt hier een adreswijziging doorgeven.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?
Download hier de algemene voorwaarden

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?
Wil je een wijziging aanbrengen in je abonnement? Bel de Lezersservice op het telefoonummer 020-2251224 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur + vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Kan ik mijn Kidsweek-abonnement omzetten naar 7Days?
Het is altijd mogelijk om je Kidsweek-abonnement om te zetten naar 7Days. Het Kidsweek-abonnement wordt per direct stopgezet en het reeds betaalde abonnement voor Kidsweek wordt teruggestort. De betaalgegevens van het Kidsweek-abonnement worden overgezet naar het 7Days-abonnement en u ontvangt een nieuwe afschrijving of factuur voor de nieuwe abonnementsperiode van 7Days. Zet direct je Kidsweek-abonnement om.

Hoe kan ik een abonnement cadeau doen?
Iemand verrassen met een abonnement op 7Days? Dat kan natuurlijk! Ga naar www.sevendays.nl/cadeau om een cadeauabonnement af te sluiten.
Of bel met de Lezersservice op het telefoonnummer 020-2251224 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur + vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Welke soorten abonnementen zijn er?
7Days kent verschillende soorten actieabonnementen. Kijk voor meer informatie en het afsluiten van een abonnement op www.sevendays.nl/abonnement.

De reguliere tarieven voor een vast abonnement zijn:

Kwartaalabonnement: € 33,50
Halfjaarabonnement: € 62,-
Jaarabonnement: € 114,-
Tweejaarsabonnement: € 221,55

Voor kinderen vanaf 7 jaar is er ook een eigen krant: Kidsweek. Ga voor meer informatie naar www.kidsweek.nl/abonnementen.

Wat zijn de voorwaarden voor opzegging van mijn abonnement?
Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna - behoudens opzegging - automatisch verlengd, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen minimaal één maand voor het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd. De Abonnementsovereenkomst wordt na afloop van de overeengekomen leveringsperiode stilzwijgend verlengd tenzij de abonnee uiterlijk één maand voor het einde van de betaalperiode de opzegging heeft doorgegeven. Na een stilzwijgende verlenging geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Het doorgeven van een opzegging kan telefonisch op het telefoonnummer 020-2251224 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur + vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

U kunt dit formulier invullen: www.sevendays.nl/abonnement-opzeggen om uw abonnement op te zeggen.

Wat doe ik met mijn krant tijdens mijn vakantie?

Het is niet mogelijk de bezorging van de krant voor een bepaalde tijd stop te zetten. De zomerkrant van 7Days verschijnt gedurende de zomervakantie om de week.

Waar is 7Days te koop?
Download hier de verkooppunten van 7Days in Nederland: Verkooppunten 7Days

Wilt u eenmalig een pakket 7Days kranten ontvangen om uit te delen?

Dat kan! Voor slechts € 25,- ontvangt u 50 kranten.

Had u toch liever meer kranten gewild? Geen probleem, u kunt zelf aangeven (in een veelvoud van 50) hoeveel kranten u nodig heeft.

De prijs wordt dan automatisch door ons berekend. U kunt u verzoek mailen naar lezersservice@sevendays.nl

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden