Illustratie: Flos Vingerhoets

Dat je je handen twintig seconden moet wassen om het coronavirus niet te verspreiden weet je inmiddels wel. En ook niezen in je elleboog gaat je nu waarschijnlijk al best goed af. Maar hoe schoon en fris ben jij verder? Doe de test! Illustraties: Flos VingerhoetsLees meer

handen wassen

Heb jij ook last van droge handen nu je ze zo vaak wast? Deskundigen vertellen hoe dat komt en geven tips om je handen te beschermen.

creatief corona

Wanneer kom jij op de beste ideeën? Onder de douche? Op de fiets? Op het sportveld? Bij sommige bedrijven komen die ideeën als er crisis is, zoals nu door corona. Daar worden ze creatief van. Zeven voorbeelden.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Blog

‘Find your true north.’ Vertelt de site van de plaatselijke yogaclub me. Nou, daar gaan we voor! Al een half jaar lang hebben vriendin Karlijn en ik het plan om een keer een yogales te doen. Gewoon voor de lol, en wie weet vinden we ons ware noorden wel.

Lees meer

Volgens een grafoloog kun je iemands persoonlijkheid aflezen uit zijn of haar handschrift. We vroegen grafoloog Maresi de Monchy de handschriften van drie 7Days-lezers te bekijken.Lees meer

Lifestyle