bijdrage depressiegala

Voorlichting geven over depressie op 500 scholen was wat de organisatie van het Depressiegala wilde gaan doen. Dat is mislukt, zo blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur. De subsidie van het ministerie van Volksgezondheid hiervoor blijkt voor hele andere doeleinden te zijn gebruikt. Een deel van het...Lees meer

Famke Louise - Bont Girl. Foto Videoland

Famke Louise wil met haar nieuwe docu Bont Girl het liefst 'de hele bontindustrie uitschakelen.' Het roept de vraag op: het dragen van nep-bont, kan dat eigenlijk nog wel?

blog nederland
Blog

Meestal geniet ik met volle teugen van de prachtige stad Seoul, maar na drie maanden was het vakantiegevoel ervan af en ebde de overweldigende verliefdheid weg. Er kwamen ook minder leuke kanten voor mij aan het licht. Dit zijn de 7 momenten dat ik mijn veilige Nederlandse bubbel flink begin te missen.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

tamponziekte

Een 17-jarig meisje uit het Belgische Somzée overleed afgelopen donderdag aan de gevolgen van het toxischeshocksyndroom (TSS). Haar familie wil dat jonge meisjes, verplegers en dokters beter geïnformeerd worden over de mogelijke risico’s van tamponziekte. Vijf vragen en antwoorden.Lees meer

Blog

Long time no see’, mompel ik tegen de krater op mijn voorhoofd. Vanuit de spiegel kijkt een grote, gele puist me aan.

Lees meer

Lifestyle