Chihuahua

'Doe mij maar een cola... en een chihuahua'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ben je weleens in een kattencafé geweest? Veel steden in Nederland hebben er tegenwoordig eentje. Maar een hondencafé, dat bestaat nog niet. Maar binnenkort misschien wel.

In Groningen zijn plannen voor het eerste hondencafé van Nederland komen. De bedenker is Marijke Haaksema. Zij begrijpt dat niet iedereen zomaar een hond kan nemen omdat het verzorgen veel tijd kost. 'Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het gezelschap van trouwe viervoeters, wil ik een hondencafé beginnen', legt ze uit. Gasten kunnen met honden knuffelen en spelen.

Inzamelingsactie

Maar voordat het zover is, heeft de hondenliefhebster geld nodig. Op haar website is ze daarom een inzamelingsactie gestart. Ze hoopt in totaal 25.000 euro op te halen. Hoewel het café nog helemaal niet bestaat, heeft Marijke al wel een naam: Hondencafé Kwispel. De bedoeling is dat het een café en hondenopvang in één gaat worden. Ook wil de toekomstige eigenares er workshops gaan geven.

Hondencafé

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Is dit een kat of een hond? of Zo veel huisdieren wonen er in Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren