Young Impact Celebration

Jonge vrijwilligers in spotlights

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
3FM
Tussenuur

Young Impact zet jongeren die hun steentje bijdragen aan de wereld in de spotlight. Dat doen ze op dinsdagmiddag met de allereerste Young Impact Celebration in de Ziggo Dome in Amsterdam. Een evenement voor tienduizend jongeren die samen met onder andere Ronnie Flex, Streetlab, Teske en Prinses Laurentien werken voor een betere wereld.

Het evenement wordt georganiseerd om de duizenden jongeren die in actie zijn gekomen voor een betere wereld te vieren en te bedanken. 

Line-up

Artiesten die gaan optreden zijn Ronnie Flex & Duexperience band, Teske, Sam Feldt, Streetlab, Victor Mids, Rico Verhoeven, Maan, Ruud Feltkamp, minister Jet Bussemaker, prinses Laurentien, Loiza Lamers, Nathan Rutjes en Rutger Vink. 3FM-dj Domien gaat het evenement presenteren en 3FM-dj Wijnand is aanwezig om live verslag uit te brengen op 3FM.

Kindervredesprijs

Speciaal op deze dag zal de zestienjarige Kehkashan uit Dubai, winnaar van de Kindervredesprijs, een internationale challenge starten om samen met jongeren in actie te komen voor een schoon milieu.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de 7Days-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren