Rubi tijdens haar feestje

Project X op verjaardag Rubi (15)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Aan gasten geen gebrek, maandag op de verjaardag van Rubi in het Mexicaanse La Joya. De uitnodiging waarin haar vader íedereen vraagt naar haar feestje te komen, ging viral. Duizenden gasten kwamen er op af.   

Het was de Mexicaanse versie van Project X: iemand geeft een feestje, zet de uitnodiging online, maar oeps, vergeet die op privé te zetten! Ditmaal overkwam het de vader van Rubi, toen hij begin december dit filmpje online zette:

Rubi's XV 15th birthday PARTY invitation (Global event). XV años de Rubí SUBTITULOS EN INGLÉS.

Korting op vlucht

Er werden veel grappen over gemaakt op social media, het filmpje werd opgepikt door sterren en bedrijven die aanboden het feest te sponsoren. Een Mexicaanse luchtvaartmaatschappij gaf zelfs korting op vluchten naar de plaats waar het was.

Gelukkig viel het aantal aanwezigen uiteindelijk mee. Hoewel 1,2 miljoen mensen zichzelf op aanwezig hadden gezet, meldden uiteindelijk ‘maar’ duizenden feestgangers zich. 

'Iedereen welkom...'

De familie van Rubi ging trouwens sportief om met het foutje van de uitnodiging. Een groot billboard met ‘Welkom op mijn vijftiende verjaardagsfeestje’ torende boven de vele tafels met eten. Er waren paardenraces, muziekoptredens en er werd gedanst. Rubi zelf werd door de massa geleid alsof het popster Madonna in levenden lijve betrof. 

'...maar ik bedoelde de buurt'

Achteraf verklaarde Rubi’s vader dat hij niet per se de hele wereld wilde uitnodigen, maar dat hij 'iedereen uit de buurt' bedoeld had. Toch wilde hij niemand wegsturen. 

Niet álles verliep trouwens feestelijk op Rubi's feestje. Zo overleed een man tijdens de paardenraces. Een ander brak zijn been. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren