the voice of holland

Welke tiener wordt The Voice 2017?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Pleun, Isabel, Tim of Vinchenzo: een van deze vier jonge talenten mag zich na vanavond The Voice of Holland noemen. Maar wie? Als het aan de gemiddelde publiekscijfers van de afgelopen liveshows ligt, is duidelijk wie de winnaar wordt…

Pleun (18): gemiddeld een 8,7

‘Een dijk van een stem.’ De coaches zijn zwaar onder de indruk van Pleun en ook het publiek thuis stemt massaal op het talent. Ze won in haar woonplaats ooit al The Voice of Nuenen. Wint ze nu ook de nationale titel?

Vinchenzo (17): gemiddeld een 8,5

Het was voor veel mensen een verrassing: Vinchenzo wist in de halve finale de gedoodverfde finalist Dwight te verslaan. Maar ja: de kijker heeft altijd gelijk. Want wat heeft-ie een mooie, donkere stem, nietwaar?

Isabel (17): gemiddeld een 8,1

Ze deed ooit al mee aan The Voice Kids - net als haar concurrent Vinchenzo. Het Zeeuwse talent wist in de halve finale met haar vertolking van Christina Aguilera’s Hurt heel wat kijkers te overtuigen maar of dat genoeg is om te winnen?

Thijs (18): gemiddeld een 6,8

 Hij belandde meerdere malen in the danger zone maar wist elke keer tóch de volgende liveshow te halen. Hoe dat kan? ‘Ik ben een jongen van achttien jaar, dan spreek je gauw jonge meisjes aan’, zegt het tieneridool zelf in Het Dagblad van het Noorden.

De finale van The Voice of Holland is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL4.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren