Zus Michael Jackson krijgt baby...op haar vijftigste

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Zangeres Janet Jackson (inderdaad, de zus van) is bevallen van haar eerste kindje. Het is een jongen en hij heet Eissa. Op zich geen wereldschokkend nieuws misschien, maar Janet is 50 jaar. VIJFTIG! En da's behoorlijk oud om een kind te krijgen.

Janet en haar man, de uit Qatar afkomstige miljardair Wissam al Mana, zijn dolblij met hun baby. Maar veel mensen fronsten toch wel hun wenkbrauwen toen het stel een half jaar geleden aankondigde een kind te verwachten.

Andere beroemde oude moeders

Toch is Janet Jackson is niet de eerste bekende artiest die op latere leeftijd nog een baby krijgt. Oscar-winnares Halle Berry kreeg bijvoorbeeld haar tweede kind op haar 47ste.

De echtgenote van John Travolta, Kelly Preston, kreeg hun derde kind op haar 48ste.

Actrice Geena Davis beviel op 46-jarige leeftijd van haar eerste kind en kreeg twee jaar daarna nog een tweeling. 

 

De Zwitserse miljardair Maria Louis-Dreyfus kreeg haar tweeling toen ze 53 was.

In India zijn er zelfs zeker drie vrouwen die zeggen dat ze nog een kind kregen rond hun zeventigste. Maar omdat de bevolkingsadministratie daar niet zo goed op orde is als in westerse landen, is dat lastig te controleren.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren