Een nieuw lijf make-uppen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lotte
Kok

Misschien ken je het trucje wel: bronzer onder je jukbeenderen poederen, zodat die er wat meer uitspringen. Dat heet contouring. Kim Kardashian tilde die beautytrend naar een héél nieuw level toen ze haar hele gezicht begon te contouren. Het Amerikaanse model Lilly Ghalichi maakt het nóg bonter: die contourt haar hele lijf! 

Men neme ongeveer drie verschillende tinten verf, eh, make-up. Die moet je op een bepaalde manier aanbrengen, door elkaar mengen en dan zie je eruit als een levend Instagram-filter. Contouren voor dummies! Lily Ghalici zorgde voor ophef toen ze op social media haar hele lijf liet toetakelen:

Full Body Contour including Abs

Geen ​power girl vibe
Het blad TeenVogue vond het maar niks. 'Het is al moeilijk genoeg jezelf uit bed te slepen om eyeliner op te doen, laat staan elke morgen een compleet nieuw lijf op te schilderen,' schreef de redactie. 'Bovendien: het is leuk om te spelen met make-up, maar je hele lijf transformeren geeft niet echt een power girl vibe. Wij slaan deze trend maar even over.' 

Hoe bizar deze trend ook lijkt: YouTube staat al vol met filmpjes van meisjes die hopen hun décolleté beter uit laten komen door contouring, of complete buikspieren op hun lichaam toveren. Lily Ghalici is misschien wel model én toekomstvoorspeller. Laten we hopen van niet... 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis nieuws-app of neem een proefabonnement op de papieren 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren