Jenna Marbles doet ultieme make-upchallenge

Video: Jenna Marbles doet ultieme make-upchallenge

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Verzint iemand een challenge op YouTube, dan gaat iedereen die uitdaging daarna aan. Maar Jenna Marbles zou zichzelf niet zijn als ze er niet nog een schepje bovenop doet. Waarom honderd lagen van één product, als je ook honderd lagen van álles op kunt doen? Challenge accepted!

Na de video van Simply Nailogical waarin de Canadese Cristine 116 lagen nagellak op doet, is heel YouTube geïnspireerd geraakt. Je kon hier al zien hoe Josefin (17) honderd lagen foundation op haar gezicht smeert. Maar Jenna Marbles maakte wel de ultieme make-upchallengevideo.


Epic Make-up Time
‘Als ik een beautyvideo maak, dan wordt het de Epic Meal Time onder de beautyvideo’s’, belooft Jenna, verwijzend naar het voedselkanaal dat culinaire calorieënbommen bouwt. Ze heeft foundation, lipgloss, nepwimpers, nagellak, zelfbruiner en haarlak ingeslagen.

7,5 uur later…
Over de eerste ronde doet ze al vijf minuten. Na twee lagen voelt ze zich al vies. De 7,5 uur die ze nog te gaan heeft, worden een lange zit… En krijgt ze die lagen er nog wel af? Maar zeg nou zelf, het resultaat is toch prachtig?

Ultimate 100 Coats of Things Video

Nog niet uitgekeken? Op Sevendays.nl/video vind je onze selectie van het beste van YouTube.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren