Maya's vijftiende verjaardagsfeest kostte maar liefst zes miljoen dollar

Vierde Maya (15) het duurste verjaardagsfeest ooit?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Bowlen, karten, of gezellig films kijken? Maya Henry haalt er haar neus voor op. De Amerikaanse tiener vierde haar vijftiende verjaardag met zeshonderd gasten, optredens van Nick Jonas en Pitbull en een balzaal vol vlinders. Kosten? Zes miljoen dollar.

Maya Henry (15) komt niets tekort. Haar vader, advocaat Thomas J Henry, heeft een verzekeringsbedrijf in Texas en zorgt ervoor dat ze er warmpjes bij zitten thuis.

Samen met haar moeder, Azteca, wilde Maya’s vader haar ‘een onvergetelijke avond geven om haar overgang naar jonge volwassenheid te markeren’, zegt hij tegen Daily Mail. Want wat de Sweet Sixteen voor Amerikanen is, wordt in Latijns-Amerika een jaar eerder gevierd met een uitgebreide Quinceañera.

Maya Henry en Nick Jonas

Negen Rolls-Royces
Die onvergetelijk avond is zeker gelukt. Met negen Rolls-Royces reden Maya en haar gezelschap naar het feest. Maar liefst 150 medewerkers van een evenementenbureau spanden zich in om alles volgens plan te laten verlopen.

De visagist had de make-up al eens geoefend op de Kardashians en fotograaf Donna Newman had eerder al Michelle Obama voor de lens gehad.

Maya Henry en Pitbull

Hillary Clinton en Justin Bieber
Nu is Maya ook geen vreemde voor veel beroemdheden. Haar Instagram-account, dat ruim 22.000 volgers heeft, staat vol van foto’s met haar en, om maar eens wat namen te noemen, Katy Perry, Hillary Clinton, Justin Bieber, One Direction, Justin Timberlake en Lana Del Rey.

Genoeg om over op te scheppen dus. Je vraagt je alleen af: hoe gaat haar Sweet Sixteen er volgend jaar uitzien?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws waar jij als jongere wat mee kunt? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis nieuwsapp of neem een proefabonnement op de papieren 7Days!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren