YouTeach

De beste YouTube-leraar: Bijles Duits (Martin Ringenaldus)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

In de rubriek YouTeach vertellen lezers van 7Days elke week over hun favoriete leraar op YouTube. De digidocent die hem of haar elke toets opnieuw een voldoende bezorgt. Deze week: Wouter (15) over Bijles Duits. 

De uitlegvideo’s van Martin Ringenaldus van het kanaal Bijles Duits heb ik niet zelf gevonden. Het was mijn eigen docent Duits die ze vorig jaar aanraadde. Hij liet ze zelf zien in de les. Vaak moeten we ze ook als huiswerk bekijken en er aantekeningen bij maken.

Ik vind de uitlegfilmpjes erg handig, omdat ze zo kort en bondig zijn. Mijn eigen leraar Duits is absoluut geen slechte docent en kan goed uitleggen, maar als geheugensteuntje voor toetsen zijn de video’s ideaal. In de les moet je ook altijd aan de leraar vragen of-ie iets langzamer wil
uitleggen. De video’s van Ringenaldus kun je gewoon op pauze zetten als het te snel gaat. Wel zo makkelijk.

Bijles Duits grammatica 1: standaard zwak werkwoord

Aan de bak
Dit jaar doe ik examen Duits. Mijn cijfers zijn door de video’s al ontzettend verbeterd, maar voor het eindexamen moet ik nog wel aan de bak. De video’s hebben me wel al het eerste zetje gegeven om te gaan leren voor het examen. Ik zal het echt zelf moeten gaan halen, maar Bijles Duits helpt me in elk geval al een eind op weg.

Kun je nog wel meer tips voor goeie YouTube-leraren lezen gebruiken? Bekijk ons Dossier YouTeach

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten