360 graden-thriller Wraak

Britt en Niek spelen in 360 graden-film Wraak

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

Bij de meeste films bepaalt de regisseur wat je als kijker ziet. Bij Wraak is dat wel anders. Deze Nederlandse thriller is namelijk gefilmd in 360 graden! Britt Scholte en Niek Roozen spelen twee van de hoofdrollen.

Deze maand verscheen de thriller Wraak, die in vier delen op internet te bekijken is. Het verhaal gaat over een groep vrienden die een week naar het strand gaan, waar ze al snel in een nachtmerrie belanden. Naast Britt Scholte en Niek Roozen speelt ook oud-​soapster Bartho Braat een rol in de film.

Beeld slepen

Voor Wraak is gebruik gemaakt van een Sphere Optics 360-lens. Door deze techniek kan de kijker zelf bepalen wat hij ziet, terwijl het verhaal zich afspeelt. Door het beeld te verslepen kun je telkens om de hoek gluren. Iedere kijker ziet dus een andere film! Hieronder kun je het eerste deel bekijken. Zet de kwaliteit van de video wel hoog, dat veraangenaamt het kijken.

Wraak 360 film - Deel 1

Bij het opnemen van een film in 360 graden komt nog heel wat kijken. In de onderstaande making off leggen de acteurs en de regisseur uit waar ze op moesten letten.

Hoe maak je een 360 film? - The Making Off #2 | WRAAK

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Harry Styles blijkt goed acteur én zwemmer of Video: andere landen willen na Lubach ook ‘second’ zijn.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren