Dierenfreak Robert (13) is de Australische Freek Vonk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger
Woudstra

‘Wow, kijk eens naar deze giga-krokodil!’ In de jaren negentig was de Australiër Steve Irwin met zijn natuurprogramma’s wereldberoemd. Nu staat zijn zoon Robert (13) klaar om hem op te volgen. Hij mocht deze week bij het Amerikaanse programma The Tonight Show vertellen over dieren.

Steve Irwin was in jaren negentig de Australische Freek Vonk. Zijn programma’s werden over de hele wereld bekeken. Onverschrokken dook hij op gigantische krokodillen, pakte hij slangen beet en zocht hij naar vreemde dieren. Het leverde hem de bijnaam The Crocodile Hunter op.

Steve Irwin The Crocodile Hunter's Greatest Moments

Twee druppels water

Helaas kwam de natuurfreak om tijdens de opnames van een programma in 2006. Nu staat zijn zoon Robert klaar om hem op te volgen. Hij lijkt precies op zijn vader. Hij gebruikt dezelfde superlatieven, heeft hetzelfde accent en qua uiterlijk lijkt hij als twee druppels water op zijn oude heer.

Deze week mocht Robert (weer) langskomen bij het Amerikaanse late night-programma The Tonight Show. Daar liet hij presentator Jimmy Fallon allerlei gekke dieren zien. En hoewel Fallon niet zo vrolijk leek te worden van de dieren, werkt Robert’s enthousiasme aanstekelijk.

Robert Irwin and Jimmy Play with Baby Black Bears

Altijd op de hoogte blijven van artikelen die voor jongeren interessant zijn? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren