12 april: Walk on your Wild Side Day

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Ontbijten, naar school, huiswerk, vioolles. Is het niet een beetje saai om altijd alles altijd maar hetzelfde te doen? Walk on Your Wild Side Day is er voor je onvoorspelbare kant!  

7 uur, je wekker gaat. Je pakt ‘m op en gooit hem uit het raam. 

7.15,  je moeder staat naast je bed. Je pakt haar op en gooit haar uit het raam. 

7.30, je moeder staat weer naast je bed. Oké, je gaat wel ontbijten. Smeer boter op je bord, gooi er hagelslag overheen en leg er een boterham op. Drink je sap eens niet uit een glas, maar gewoon uit je handen. 

8.00, je staat voor je klerenkast. Alles wat je normaal aantrekt, draag je vandaag achterstevoren of binnenstebuiten. Je kunt ook iets van je moeder of vader lenen. Krijg je het tussendoor warm? Dan knip je de mouwen er af. Krijg je het koud? Dan knip je de mouwen van iemand anders er af trek je die over je armen. 

8.25, je eerste les begint. Jij gaat karten, bowlen, naar film of wat er ook maar open is om 8.25. Is alles dicht? Dan koop je gewoon een lastminute ticket op Schiphol (vergeet je paspoort niet). 

14.00, tijd om naar school te gaan. Heb je een Franse toets? Dan maak je ‘m in het Engels. Heb je geschiedenis? Dan stel je de leraar vragen over aardrijkskunde. Raak je verveeld? Dan knip je de staart van het meisje voor je af. 

16.00, school zit er op. Regel wat boxen en muziek, trommel je vrienden op en begin een feestje op het plein (of in de gymzaal). Voorbijgangers zijn natuurlijk welkom. 

18.00, je hebt vioolles maar helaas sta je te dansen op een plein. 

19.00, je moet eten maar helaas sta je te dansen op een plein. 

20.00, je hebt huiswerk maar helaas sta je te dansen op een plein. 

22.00, je moet naar bed maar helaas sta je te dansen op een plein. 

00:00, Walk on Your Wild Side Day is afgelopen. Slapen dan maar? 

Voetnoot: doe je dit al dagelijks? Verzin dan iets anders.  

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren