Bij de tijd

20 mei: Word-een-miljonair-dag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
van der Weij

Is het je grootste droom om je ooit te kunnen wentelen in het geld? Het schijnt te helpen om je je die rijkdom levendig voor te stellen. Visualiseer het succes. Tenminste, dat zeggen sportcoaches ook altijd tegen topsporters. Stel je die beker voor. Of die gouden medaille. Dus wat gaan we doen op deze Word-een-miljonair-dag?

Juist! Gewoon jezelf rijk denken. Je moet toch ergens beginnen. Immers, ging de uiteindelijk steenrijke Dagobert Duck niet ook van start met slechts één dubbeltje? Een geluksdubbeltje, dat moet gezegd. Maar toch, een dubbeltje. Dat ene mini-muntje vormde het vruchtbare begin van zijn latere fortuin dat hem tot rijkste eend van Duckstad maakte. Wat zeggen we! Tot rijkste eend van heel de wereld. Houd hem dus goed in gedachten. Die ouwe Dagobert.

Denk ook hard aan andere stinkend rijke beroemdheden. We noemen een Billetje Gates, de rijkste man onder de mensen en goed voor een slordige 80 miljard dollar. We bedoelen maar. Dat is je target. Billetje Gates. Waarom een miljonair als je je ook een miljardair kunt denken. Is niet the sky the limit? Dus zie jezelf omringd door luxe, liggend aan je eigen zwembad, eten en drinken binnen handbereik… en voilà: je bent op slag welvarend. Nou ja, in gedachten dan tenminste toch.

Moeite met visualiseren? Geen paniek. Luister gewoon een keer of duizend naar dit nummer. That should do the trick.

Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars [OFFICIAL VIDEO]

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren