Bij de tijd

3 mei: Paranormaaldag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Kun jij perfect handpalmen lezen of communiceren met overleden huisdieren, maar heb je dat altijd voor je gehouden? Daar moest maar eens een eind aan komen op Paranormaaldag!

De meeste paranormaal-begaafden zullen vandaag in Den Haag te vinden zijn want daar is Paraview, een spirituele beurs met zandvoorspellers, handlezers en waarzegsters. Met al die concurrenten op afstand, heb jij mooi een dag het monopolie op de paranormaliteit in jouw omgeving (tenzij je in Den Haag woont). De ideale dag om uit de kast te komen als paranormaal begaafde! Hoe doe je dit?

Check voordat je de deur uitgaat of je alles bij je hebt wat je nodig hebt, bijvoorbeeld edelstenen, wierook, tarotkaarten, meditatiematjes, een sjamanentrommel, fluit en mondharp. Denk ook aan een tipitent en een kartonnen bordje met ‘Advies over liefde, Gesprek met uw huisdier (dood of levend), Handlezing, Ontspannende klanken voor in uw oor, Zandlezing, of wat je ook maar aanbiedt. Als je er nog niet uit bent neem je gewoon een stift en blanco bordje mee. Komt tijd komt raad. 

Strijk neer in een park, zet je tipitent op en hang het bordje bij de ingang. 

Wacht.

Loopt het storm? Dan eindigen de tips hier. 

Kun je nog wat klanten gebruiken? Spreek voorbijgangers dan eens rustig aan, bijvoorbeeld met: ‘Hoort u wel eens een stem, zonder dat u weet waar die vandaan komt? Ik kan dit voor u ophelderen.’ Of: ‘Zo te zien kunt u wel wat ontspannende klanken van mijn sjamanentrommel, fluit en mondharp gebruiken.’   

Blijft de drukte die je had voorzien nog steeds uit? Probeer het dan voorzichtig eens met iets als: ‘Pas op, er loopt een geest achter u! Ik kan u vertellen wat ze wil’, of: ‘Mist u uw overleden Siamees? U krijgt de groetjes, krijg ik net door. Wilt u meer weten?’  

Succes gegarandeerd! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren