4 x Amsterdam Fringe Festival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

'Een ode aan de gekte en de onafhankelijke geest én een pleidooi voor artistieke vrijheid.' Zo omschrijft het Fringe Festival zichzelf. De voorstellingen van 1 t/m 11 september in Amsterdam zijn dan ook niet door een jury of andere strenge selectie gekomen. Wat is er te beleven voor jongeren? 

Full Capacity van Hessels&Bosch
Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter: de prikkels vliegen ons om de oren. Wat doet dat met onze hersenstructuur? Wanneer is ons hoofd vol? En waarom plempen we de ruimte die we hebben vol met kattenfilmpjes? Full Capacity van Hessels&Bosch is een muzikale voorstelling over de digitale maatschappij. Over kittenstreams, songify, clouds, wachtwoorden, kittens met mutsjes, Catsthatlooklikehitler.com, Kazoo Kid, faceswap en meer. Ehm. Oké. 

Kazoo Kid - Trap Remix

Hemels Vallen II: WAR!
Na de voorstelling Hemels Vallen I volgt logischerwijs Hemels Vallen II: WAR!. In deze show vragen bandleden zich af waaraan onze wereld ten onder zal gaan. Hoe kun je je eigen hachje redden? De bandleden staan doodsbang zichzelf en hun omgeving naar het leven. Intussen ziet het publiek de dreiging dichterbij komen. De band verweert zich met poëzie, show, reality-theater en punk. Het resultaat? Spannend en swingend muziektheater. 

HEMELS VALLEN II, WAR!

Kluster van Elias Vandenbroucke & Gode Kempen
Een zender en ontvanger verliezen elkaar in ruis. Ze zoeken naar een signaal totdat ze per ongeluk op dezelfde frequentie stuiten. Daarover gaat Kluster, de grappige en muzikale voorstelling van Elias Vandenbroucke & Gode Kempen, vol indrukken van de leefwereld van de hedendaagse mens. Gewapend met synthesizers en analoge elektronica tasten ze de grenzen af tussen spelen en musiceren. Kluster speelde al op meerdere plekken in België. Dit is het debuut in Nederland.

Kluster

Kapta van De Werelden van Schalk
Deze voorstelling is onderdeel van De Wentel, een doorlopend verhaal over een fictief land. Het komt tot leven in theatervoorstellingen, games, literatuur en een webserie. In Kapta vertellen de beste troubadours uit het hele land het verhaal van een bizarre dood. Wat was het motief? Met welk wapen is de moord gepleegd? Wie is de moordenaar? En wie is er eigenlijk gestorven? Samen met jouw team probeer je het beste verhaal te maken, door kaarten en verhaalfragmenten te vinden. Elk verhaal dat in Kaptka wordt gemaakt is uniek. Het winnende verhaal wordt zelfs ter plekke opgevoerd!

Kapta

Meer info over het festival vind je hier

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren