5 bizar dure telefoons waar de iPhone X bij verbleekt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

De nieuwe iPhone X gaat meer dan 1100 euro kosten, zo werd deze week bekend. Voor de doorsnee scholier betekent dat heel veel uren vakken vullen. Toch is de iPhone X nog lang niet de duurste smartphone die te koop is. Met deze bizar dure telefoons maak je pas écht indruk.

1. Solarin (12.000 euro)

De Solarin-telefoon is een extreem goed beveiligd apparaat voor de ultra-rijken. De buitenkant is versierd met zwarte diamanten. De telefoon is ontworpen door het Israëlisch-Zwitserse bedrijf Sirin Labs. Alle informatie op de telefoon wordt versleuteld, afluisteren is onmogelijk. Heel geschikt voor wie iets te verbergen heeft.

Solarin

2. Signature Cobra (322.000 euro)

De Signature Cobra is de juiste telefoon voor wie houdt van een beetje bling-bling. Deze mobiel is versierd met een cobra die gemaakt is van 439 robijnen en twee smaragden. Van de telefoon zijn door de Chinese producent maar acht exemplaren gemaakt. Als extra service wordt de telefoon aan huis afgeleverd per helikopter.

Signature Cobra

3. GoldVish Million (900.000 euro)

Het ontwerp van deze smartphone stamt al uit 2006 maar volgens de Zwitserse makers is het model tijdloos. De GoldVish heefft de vorm van een oosterse dolk en is helemaal van goud. Dat zie je niet want de volledige oppervlakte is bedekt met diamanten. Er is ook een iets goedkopere versie die bedekt is met exclusief alligatorleer.

GoldVish Million

4. King Button iPhone (2.000.000 euro)

Inmiddels alweer behoorlijk gedateerd, want met de iPhone X verdwijnt het begrip 'home-knop'. Maar deze unieke iPhone blijft één van de duurste ter wereld. De telefoon is ontworpen door de Oostenrijkse juwelier Peter Aloisson. Hij is gemaakt van wit goud en ingezet met 138 diamanten. De homeknop is gemaakt van een enorme diamant. Een anonieme koper betaalde 2.1333.400 euro voor de 'refurbished' iPhone 3G.

King Button iPhone

5. iPhone 5 Black Diamond (11.750.000 euro)

Het allerduurste mobieltje is op dit moment de iPhone 5 Black Diamond. Dit telefoontje is door de ontwerper Stuart Hughes gemaakt in opdracht van een Chinese zakenman. Deze iPhone is bedekt met 24 karaats goud. En uiteraard ingelegd met heel veel diamanten op. Op de navigatietoets zit een zeldzame zwarte diamant en in het Apple-logo en op de zijkant zijn maar liefst 653 witte diamanten verwerkt.

iPhone 5 Black Diamond


Vond je dit interessant? Lees dan ook eens LHBTQIAP: Waar staat het eigenlijk voor? of Korte film over verliefde jongens verovert je hart.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren