7 redenen om 7Days te volgen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kim
Einder

Jongeren volgen het nieuws niet meer? Hoezo? Er zijn er genoeg die onze artikelen, uitlegverhalen, overzichten, video's en blogs onder ogen krijgen via onze krant, website, social media en in onze app. Jij nog niet? Hieronder zeven redenen om dat wel te gaan doen. 

1. We melden het nieuws dat voor jongeren relevant is
Ja, je wilt het nieuws volgen. Maar nee, je hebt geen zin om elke dag door volwassenenkranten te ploegen. Plus: wat is voor jou relevant? De redactie van 7Days maakt die keuze voor je en schotelt je het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws voor. Plus al het nieuws dat jongeren écht aangaat. Fraude tijdens de eindexamens? Ophef over de alcoholwetgeving? Veranderingen op Facebook? 7Days houdt je op de hoogte.

7Days

2. Je hoeft niet van de hoed en de rand te weten
De aanslagen in Parijs, de MH17-ramp, de bonnetjesaffaire van Fred Teeven... allemaal belangrijk nieuws, maar knap lastig soms. Want wat wíl terreurgroep IS eigenlijk? Waarom is er oorlog in Oekraïne? En sloot een politicus een deal met een crimineel? 7Days begint altijd bij het begin en houdt het simpel. Je hoeft absoluut geen nieuwskenner te zijn om onze stukken te begrijpen.

3. We snappen dat je het druk hebt
Het scholierenleven is bepaald geen luizenleven. En de informatie-overload op internet helpt ook niet mee. We snappen dat je het razend druk hebt. In onze gratis app vind je daarom elke dag een overzicht van onze zeven beste en belangrijkste artikelen en video's. Kun je daarna meteen weer verder. Wil je juist even op adem komen? Daar hebben we elke vrijdagmorgen onze papieren krant voor. 

4. We helpen je je schoolcarrière door
7Days draait niet alleen maar om nieuws. We helpen je ook graag een handje bij je schoolwerk. Met leertips voor luie leerlingen, uitleg over je profielkeuze, presentatietips en informatie over baankansen bijvoorbeeld.

5. We laten de échte jeugd van tegenwoordig zien
Zijn jongeren alleen maar smartphoneverslaafde, comazuipende, onvoldoende-halende wezens? Niks van waar, ook al schreeuwen volwassenen vaak moord en brand over de jeugd van tegenwoordig. 7Days laat juist zien hoeveel ambitieuze, getalenteerde jongeren er rondlopen. Op de Podium-pagina in onze krant zetten we er elke week één in de spotlights.

Laat je erdoor inspireren: misschien wil jij ook wel je eigen bedrijf beginnen, beroemd videomaker worden of topsportprijzen winnen. En lees ook eens de herkenbare blogs over hun scholierenleven van onze vijftienkoppige jongerenredactie. 

6. We hebben het geweldigste huisdier ter wereld
Volg je ons op social media, dan leer je Willem kennen: onze redactie-axolotl. Een supersociale salamander die enthousiast door zijn redactie-aquarium zwemt als hij aandacht wil en regelmatig met smaak een levend meelwormpje verorbert. Is het geen dotje? 

7. We zijn overal
Je vindt 7Days tegenwoordig in je browser, als app, op TwitterFacebookInstagramSnapchat en WhatsApp en natuurlijk elke vrijdagmorgen als een echte, versgedrukte papieren krant op de deurmat. Speciaal voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Online volg je ons gratis, de papieren krant lees je nu zeven weken lang voor maar 3,50 euro. Dat is maar vijftig cent per nummer! Waar wacht je nog op? 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren