Beautyvlogger inspireert volgers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Make-up aanbrengen zonder handen. Onmogelijk? Nee hoor. Dat bewijst de 21-jarige Amerikaanse beautyvlogger Kaitlyn Dobrow.  

Kaitlyn kreeg in 2003 een ernstige bacteriële infectie waardoor allebei haar armen en benen voor een deel geamputeerd moesten worden. In drie jaar tijd werd ze meer dan twintig keer geopereerd. De infectie mocht dan haar lichaam zwaar hebben aangetast, haar passie voor make-up en koken bleef. Met haar armprothese (met panterprint en een haak) kan ze dat inmiddels ook weer allemaal doen, zo laat ze graag zien in haar vlogs.

Volgers

'Ik zou deze ervaring met niets in de wereld willen ruilen', schrijft Kaitlynn op Facebook. 'Ik ben nog steeds van plan om mijn dromen na te jagen. Mijn leven begint pas!' Ook zegt ze dat ze niet wil dat haar littekens vervagen omdat ze er trots op is.
Veel mensen zien Kaitlynn als inspiratiebron. Ze heeft al bijna 200.000 abonnees op YouTube.

red lips & winged eyeliner!!! YAY!! :D

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Zo kreeg de zeventienjarige Annegien 758.000 volgers of YouTuber overlijdt tijdens opnemen vlog.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren