photobomb Trudeau

Canadese premier Trudeau photobomt galafoto

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

De Canadese premier Justin Trudeau dacht rustig een rondje te gaan joggen. Maar dat liep net even anders. Zo blijkt uit foto's van scholieren die op weg waren naar hun galafeest.

Op de foto's is te zien hoe hij, tijdens zijn rondje joggen, een foto van een groep scholieren photobombed. En het ging niet om zomaar een foto. De scholieren hadden zich net opgedoft voor hun gala en wilden dit even vastleggen. Die foto werd, zonder dat ze het zelf wisten, nog specialer dan ze zelf in gedachten hadden.

Op de foto met..

De premier was na het photobomben zo aardig om zijn jogsessie te onderbreken en ‘voor het echie’ met de scholieren op de foto te gaan. En dat leverde leuke foto's op. Kijk zelf maar eens.

AJ+ 1495463940

King of photobomb

Het is niet de eerste keer dat Trudeau een foto ‘bombt’. Hij deed het al eens eerder toen een pasgetrouwd stel foto's maakten op hun huwelijksdag.

Marnie Recker Photo 1495525573

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten