Justin Bieber in Kopenhagen op 2 oktober

De tranen van Justin Bieber

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Tijdens het nummer Purpose werd het Justin Bieber woensdagavond even te veel. Hij barstte in huilen uit tijdens zijn show in Frankfurt. Godzijdank waren het deze keer tranen van geluk, want het was niet de eerste keer dat Bieber overstemd raakte van emoties op het podium. 

Zo ging het er woensdagavond aan toe in Frankfurt. Volgens de Telegraaf wijzen Biebers tranen er op dat hij eindelijk zijn draai heeft gevonden in zijn toer, waarin hij kritiek kreeg omdat hij veel playbackte.

Vorig jaar, tijdens de MTV Video Music Awards 2015 barstte Bieber ook in huilen uit. Later verklaarde hij aan presentator Jimmy Fallon dat hij niet had verwacht zoveel support te krijgen tijdens zijn come-back. Hij was behoorlijk zenuwachtig voor het optreden.

Justin Bieber What Do You Mean MTV VMAs From The Crowd

En:

Justin Bieber Crying On Stage After Emotional Performance | TMZ

Ook emoties van een geheel andere orde spelen Bieber soms parten op het podium. 'Kunnen jullie twee seconden relaxed doen?' vroeg hij gillende fans in Birmingham.

Justin Bieber asking fans not to scream when he talks at Birmingham UK Purpose Tour October 17 2016

In Noorwegen liep hij zelfs geïrriteerd van het podium. 

Justin Bieber ● Angry at Fans Walks Off Stage ● Oslo, Norway ● 2015\2016 ● HD

Maar gelukkig voor Justin: in Frankfurt waren het dus tranen van geluk. De arme jongen!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren