pexels

Deze 7 types kom jij sowieso tegen tijdens NYE

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het lijkt soms of oudjaarsavond het raarste in mensen naar boven haalt. Deze 7 types kom jij ongetwijfeld elk jaar tegen:

1. De goede voornemens-freak

Meer sporten, een hoger cijfer voor wiskunde en vaker bij opa en oma op bezoek. Al voordat december aanbrak is ‘de goede voornemens-freak’ begonnen met het bedenken van dingen die hij gaat veranderen aankomend jaar. Maar hé? Staan er niet al sinds 2015 dezelfde goede voornemens op dit lijstje? Iedereen weet stiekem dat er nooit iets van de plannen terecht komt. 

writing

2. De vuurwerk-maniak

Een vuurwerkbril? Nee joh, dat is voor mietjes! De ‘vuurwerk-maniak’ weet precies hoe het nieuwe jaar het beste kan worden ingeluid: met heel veel vuurwerk. Het liefste illegaal gekocht, want die knallen zo lekker hard. Nog voordat je de ‘vuurwerk-maniak’ een goed nieuwjaar kan wensen staat hij al buiten met zijn gloeiende lont. Niemand durft te kijken, heeft de vuurwerk-maniak al zijn tien vingers nog?

vuur

3. De bel-fanaat

Waarom heb ik geen verbinding? De bel-fanaat staat op het randje van paniek. Want hij moet wel zijn ouders, zussen, broers, opa’s, oma’s, de buurvrouw, de bakker en zijn hond en cavia een gelukkig nieuwjaar wensen. Als eindelijk iemand aan de lijn komt wordt gevraagd of iedereen even stil kan zijn. Ik ben aan het bellen ja!? Zeg even hallo tegen mijn buurvrouw!

calling

4. Het verliefde stelletje

Hoezo wachten tot twaalf uur? Terwijl iedereen af aan te tellen is staat ‘het verliefde stelletje’ al met elkaar te zoenen. Dat jullie er met de hele vriendengroep om heen staan deert ze niks. Deze twee nemen even alle tijd voor elkaar. 

kissing

5. De slaapkop

Is het al bijna twaalf uur? De ‘slaapkop’ vindt oudjaarsavond vreselijk. Het liefste lag-ie nu al een paar uurtjes te soezen in bed. Zodra de klok twaalf uur slaat krijgt iedereen snel een zoen. Mag ik al? Terwijl er buiten naar het vuurwerk wordt gekeken trekt de slaapkop snel een sprintje naar boven. Slaap lekker!

gif

6. De selfie-truus

Prachtig opgedirkt loopt de selfie-Truus over het nieuwsjaarsfeest. Iedereen die ze tegenkomt en alles wat ze eet of drinkt moet even snel op de foto. Want ja, dat moet wel worden gerapporteerd op Instagram. Je bent er immers niet geweest als het niet op social media is gezet. En net terwijl jij een lekkere oliebol in je mond steekt staat de selfie-Truus voor je. Leuk kiekje hè? Ga ik meteen effe posten!

gif

7. De regeltante

Heeft iedereen wel genoeg champagne? En stond daar nou een half leeg bakje chips? Met de regeltante kun je de hele oudjaarsavond geen woord wisselen. Continu rent de gastvrouw op en neer door het huis. Heeft iedereen het wel naar zijn zin?

gif

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: De ultieme december-bucketlist.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren