Dikke tranen bij Selena Gomez

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Carolien
Plasschaert

De tranen liepen Selena Gomez over de wangen, toen ze tijdens de AMA’s de award voor beste vrouwelijke pop/rock artiest in ontvangst mocht nemen. Het was voor het eerst in drie maanden tijd dat de zangeres weer in het openbaar verscheen. 

Voor die tijd had ze haar tour geannuleerd en zich laten opnemen in een kliniek. Selena had last van angstgevoelens, paniekaanvallen en depressies. ‘Ik was gebroken’, liet de populaire zangeres het publiek weten. Dat werd volgens haar veroorzaakt doordat ze veel te veel haar best deed om het iedereen naar de zin te maken waardoor ze zichzelf uit het oog verloor.

Hand op hart
Maar ze is niet langer op zoek naar bevestiging en roept anderen nu op om dichterbij zichzelf te blijven. ‘Op Instagram wil ik niet jullie lichamen zien maar wat hier zit’, zei ze terwijl ze haar handen op haar hart legde. Haar woorden werden met gejuich ontvangen. 

Embedded rich media on Twitter

Enzo Knol

Selena Gomez is niet de enige wereldster die er noodgedwongen een poosje tussenuit moest vanwege stress. Artiesten als Zayn Malik, Camila Cabello en Justin Bieber gingen haar voor. Ook de Nederlandse YouTube-sterren Enzo Knol en Dylan Haegens weten wat erop je afkomt als je beroemd bent. En dat is lang niet altijd leuk, vertelden ze eerder aan 7Days. Die interviews, inclusief tips van een deskundige, kun je hier teruglezen. 

Embedded rich media on Twitter

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren