Vakantiefoto spring yoga

Dit zijn de 5 irritantste vakantiekiekjes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Op vakantie? Dan wel naar een fotogenieke plek, vindt een kwart van de toeristen. Een derde van hen deelt vakantiefoto’s om anderen jaloers te maken. Dit zijn de vijf ergerlijkste kiekjes.

Uit onderzoek van Expedia blijkt dat zeventig procent van de mensen zich weleens ergert aan vakantiefoto’s van anderen. Dit zijn de stomste plaatjes van allemaal:

5: Wéér een drankje

Nog één en je moet hulp gaan zoeken. Eén op de vijf mensen ergert zich kapot als anderen foto’s van drankjes delen.

4: Kijk mij springen!

Dit springen gebeurt altijd met een ontzettend irritant ik-ben-zo-blij-want-ik-ben-op-vakantie-gezicht. Ja-ha, we weten het! Een terechte nummer vier dus.

3: Lenig en zen op reis

Net zo irritant als al dat gespring is het tegenovergestelde: de verstilde yoga-pose. Alsof thuisblijvers echt geloven dat je op vakantie zo sportief bezig bent.

2: Sappige worstjes

Bruin, glimmend en strak in vorm. De hotdogbenen zijn ergernis nummer twee als het om vakantiefoto’s gaat. Leg die telefoon weg en ga zwemmen. Waarom heb je anders een bikini aan?

1: Eten is om op te eten!

#bestpaellaever #yummyinmytummy #tapas #foodporn #houeensop.

Onderzoek naar vakantiefoto’s

Hoe belangrijk zijn social media op vakantie? En wat delen reizigers dan online? Digitaal reisbureau Expedia vroeg aan ruim duizend Nederlanders tussen 18 en 34 jaar hoe ze social media gebruikten als ze op reis gingen. Daaruit bleek dat bijna de helft social media als inspiratiebron gebruikt voor hun volgende reis.

Fotogenieke vakantiebestemming

Een kwart van de toeristen vindt een fotogenieke bestemming, zoals natuur, unieke locatie, cultuur of een verre vakantiebestemming, belangrijk. De helft is weleens jaloers geworden van iemand anders’ vakantiefoto en een derde plaatst zelf foto’s om anderen jaloers te maken.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens 11 hilarische schoolfoto's om jaloers op te worden of Fotoserie: porseleinen beauty's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

Anderen lazen ook: 12 tips tegen extreme zomervakantieverveling.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren