Dit zijn de 7 meest geslaagde FaceApps

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nienke Blokhuis
Nienke
Blokhuis

Deze week zit de hele wereld aan de FaceApp: de app waarmee je jezelf kan veranderen in een man, vrouw, of baby - of in één klap eruitziet als een ster of pensionado. Omdat het waarschijnlijk volgende week alweer uit is, hier de zeven beste FaceApps op een rijtje.

face app

1. Baby Donald

Hoe kan zo’n zoet ventje nou een muur bij de grens van Mexico willen bouwen? Of moslims de toegang tot de Verenigde Staten weigeren? Inderdaad: met dit plaatje word je meteen een stuk minder bang voor de doodenge plannen van president Trump. Al kan je je wel weer levendig voorstellen hoe hij als boos knaapje stampvoetend het Witte Huis op z’n kop zet, omdat hij geen steun voor zijn begrotingsplannen krijgt.

Maarten van Rossum, Face app

2. Blije Maarten

Waarschijnlijk is deze app de enige manier om historicus en beroepsmopperaar Maarten van Rossem aan het lachen te krijgen. Of hij het zelf ook zo grappig vindt, is natuurlijk de vraag.

face app

3. Oma Kim

Je zou het niet zeggen, maar deze lievige oude dame is Kim Kardashian. Een aardig staaltje 'mooi oud worden'. Maar dat mag ook wel, met alle hulpmiddelen die Kim inzet om de tand des tijds tegen te gaan.

boer herman

4. Boerin Herman

Nu heeft boer Herman na Boer Zoekt Vrouw al een metamorfose ondergaan, maar dat kan natuurlijk beter. Immers: niemand is ooit slechter geworden van een beetje lipliner.

freek vonk

5. Freekje Vonkje

Deze blaag stopt vast spinnen in je kraag, of kikkers in je schoen. Zo kijkt-ie in ieder geval uit zijn ogen: als de schrik van de klas. Aan de andere kant: na een haaienbeet was er van dit Freekje vast niet veel overgebleven.

even spiegel

6. Even Portman

Kijk, ook dat kan FaceApp ook met je doen. Het ene moment ben je Even Spiegel, de baas van Snapchat, en één klik later ziet iedereen dat er een Nathalie Portman in je schuilt. 

7. Seleno Gomez

Goed voor hordes gillende meisjes, deze mannelijke uitvoering van Selena Gomez. Alsof-ie zo uit een boyband is gestapt. Justin Bieber zou er jaloers van worden. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren belangrijk is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren